FacebookTwitterYouTube
HomeLa FederaciónCompeticiónARC y SeleccionesPromociónLa TiendaForoMultimediaOficina de Servicio

La Federación Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol BlogVolei PlayaÁrbitros

Noticias /
General

Inscripcions obertes al Campus i a les Estades d’estiu de la FCVb 2019

Inscripcions obertes al Campus i a les Estades d’estiu de la FCVb 2019

Inscripcions obertes al Campus i a les Estades d’estiu de la FCVb 2019

Inscripcions obertes al Campus i a les Estades d’estiu de la FCVb 2019

26/02/2019

Inscripcions obertes al Campus i a les Estades d’estiu de la FCVb 2019


La Federació Catalana de Voleibol organitza, amb la col·laboració del Patronat d’Esports de l’Hospitalet de l’Infant, una nova edició de les Estades i Campus de Tecnificació de Voleibol, a l’Hospitalet de l’Infant, repetint la magnifica experiència d’altres edicions.

Com a novetat aquest 2019, la Federació ha obert un portal amb tota la informació sobre aquestes dues activitats.

>> MÁS INFORMACIÓ WEB ESTADES I CAMPU

ESTADES D'ESTIU 2019

Les estades estan pensades per a que els joves d’entre 11 i 17 anys puguin millorar el nivell esportiu en voleibol, gaudir del vòlei a la platja, divertir-se fent activitats de lleure al medi natural, viure l’experiència de fer nous amics o de gaudir del parc temàtic més complert de Catalunya, Port Aventura.

Les estades constaran de dos torns, amb un màxim de 40 places per torn, el primer dels quals començarà el 30 de juny i finalitzarà el 6 de juliol; el segon torn serà del 8 al 14 de juliol. Com a novetat, aquest any, els dos torns estan pensats per a joves d’entre 11 a 17 anys El termini màxim per inscriure’s a les estades és el 25 de juny.

Dintre de les activitats de lleure, dirigides per monitors especialistes i preparats, hi haurà activitats diàries com la passejada en bicicleta, caiac, tir amb arc, escalada o cinema a la fresca. A la nit, es deixarà a la imaginació del monitors la proposta variada i sempre divertida de jocs i gimcanes.

4t CAMPUS DE TECNIFICACIÓ 2019

Per altra banda, del 14 al 27 de juliol es celebrarà la cinquena edició del Campus de Tecnificació, sota la direcció tècnica del Gerent Esportiu de la Federació Catalana de Voleibol, Óscar Novillo (Campió Súper Lliga amb el CAI TERUEL 2013-14, 5 títols de Lliga, 3Copes i 3 Súper Copes d’Espanya, Seleccionador Espanyol l’Europeu 2005 -4r lloc-).

Un any més. el Campus es realitzarà en dos torns, per cobrir la gran demanda d’altres edicions. Així, hi haurà un primer torn, exclusiu per a noies que hagin nascut, preferentment, els anys 2005 i 2006, i que es celebrarà del 14 al 20 de juliol. El segon torn, del 21 al 27 de juliol, estarà obert a nois que hagin nascut entre el 2002 i el 2006, i a noies nascudes entre 2002 i 2004.

Com l’any passat, a part del gerent esportiu de la Federació Catalana de Voleibol, també es comptarà amb la presència de Xavi Perales, entrenador d’equips de la Súperlliga femenina, seleccionador absolut femení de Costa Rica, seleccionador català i entrenador del CVB Barça de Superlliga, entre d’altres. Completaran l’equip de monitors i entrenadors membres de les seleccions catalanes i jugadors i entrenadors de les màximes categories catalanes.

En aquest campus, els nascuts/es al 2002, 2003, 2004, 2005 i 2006 podran realitzar un treball de tecnificació per tal d’aprendre noves tècniques i tàctiques que els ajudin a assolir un major rendiment, divertint-se fent activitats de lleure al medi natural i l’experiència de fer nous amics.

>> MÁS INFORMACIÓN WEB ESTADES I CAMPUS

 

 


<< Volver


Patrocinadores de la Federación Catalana de Voleibol


· LA FEDERACIÓN
· NOTICIAS
· MAPA WEB
· NOTA LEGAL
· COMPETICIÓN
· ARC Y SELECCIONES
· PROMOCIÓN
· LA TIENDA
· FORO
· MULTIMEDIA
· LA FEDERACIÓN
· ENTRENADORES
· VOLEI PLAYA
· ÁRBITROS
· ACTIVIDADES SELECCIONES CATALANAS
· AFICIONADOS AL VOLEIBOL
· AFILIADOS A LA FCVB
· ESCUELA Y CLUBES NO AFILIADOS A LA FCVB
· INSCRIPCIONS VÒLEI PLATJA / BEACH VOLLEY INSCRIPCIONS
· ZONA OUTLET
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · Espanya · T. 932684177 · E. fcvb@fcvolei.cat · Nif. G08882797 · By Anunzia

tienda de voleibol, tienda de voley-playa, equipación de voleibol, material para voleibol, balones de voleibol, balón de voleibol, balones de voley-playa, balón de voley-playa, camisetas, zapatillas de voleibol, red de voleibol, beachvolley material